Aquest dissabte arriba la segona edició del festival Tresquaranta

22/09/2022 - 11:00h

Tres peces de teatre breu en tres espais diferents d’Ordal amb l’objectiu de resignificar petits recons del poble subiratenc

Després d’una exitosa estrena, aquest dissabte se celebra la segona edició del festival Tresquaranta, que va néixer amb la voluntat de resignificar petits racons del poble d’Ordal programant propostes artístiques de qualitat de format breu i recórrer alhora diversos espais del poble.

Enguany, els visitants podran gaudir de tres propostes de teatre breu de creació contemporània que inclouen l’estrena al Penedès de Gol Sud, la darrera creació de la companyia penedesenca La Treva; Començar, d’Uri Callau, interpretada per ell mateix junt amb Laura Yuste, i Dues dones i un funeral, de la companyia Imprevist Teatre. Les tres propostes s’identifiquen amb un format fresc que aborda diferents problemàtiques per mitjà de la ironia i l’humor.

El públic participant es convoca a les 7 de la tarda al jardí de Cal Rial, punt de trobada on es divideix en tres grups que, acompanyats pels agutzils del festival, recorreran els tres escenaris i gaudiran de les obres que s’hi representen. Al finalitzar, el festival ofereix una copa de cava de comiat procedent d’una de les caves del municipi. L’entrada es pot comprar al web criatures.org/tresquaranta al preu de 12 €, i el mateix dia del festival en cas que n’hi hagi de disponibles.

També et pot interessar

Comentaris