Un curtmetratge amb segell penedesenc competirà al Gastro Cinema d’Alacant

22/09/2022 - 12:00h

‘Pizza Hawaiana’, una producció de l’Associació Cosetes Boniques protagonitzada per l’actor Toni Regueiro, és una història d’amistat

El curtmetratge en català “Pizza Hawaiana” (de producció i equip penedesenc) competirà com a millor curtmetratge al festival Gastro Cinema 2022 d´Alacant. L’Associació Cosetes Boniques Produccions és una entitat vilafranquina que es dedica a les arts visuals des del 2021. Concretament als curtmetratges de temàtica social.

La seva primera producció és el curtmetratge “Pizza Hawaiana” (rodada l´any 2021 complint totes les normes de seguretat per protegir la contenció del virus SARS-cov2) ha estat seleccionat en varis festivals de cinema, com a la tercera edició del VINARTfest de Villarrobledo (Albacete) i ara ha estat seleccionada a Gastro Cinema d´Alacant.

Gastro Cinema és un festival on es projectaran llargmetratges i curts, sèries i documentals de temàtica gastronòmica. “Pizza Hawaiana” competirà amb altres 6 curtmetratges seleccionats com a millor curtmetratge d’aquesta edició. El dilluns 26 de setembre es projectaran els 7 curts finalistes i l’entrada és lliure.

“Pizza Hawaiana” es una història d´amistat sense condicions, escrita i protagonitzada per Toni Regueiro (també productor executiu del curt), qui va encarregar la direcció al reconegut realitzador penedesenc Pep Puig. Els altres actors del curt son Paco Moreno i, en una petita col·laboració, Santi Bosch.

La resta del equip (del Penedès, íntegrament), han estat: Fina Corredor (Cap de producció), Santi Cabezas (Direcció de fotografia), June Curiel (música), l´Intrèpide Studio (Direcció d´art), Jordi Mestre (Ajudant de so), Joan Montserrat (Postproducció d’àudio), Clara Cols (Assessorament artístic), María Rodríguez Sandía (Maquillatge i vestuari), Maria Antònia Claret (Ajudant de direcció) i Toni Laguna (Script girl).

“Pizza Hawaiana” és un curtmetratge on el vi és molt present, i ha comptat amb la col·laboració del celler Mas Perdut, la pizzeria Il Forno d’Aroma, JoPintu i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Actualment és dins el circuit de festivals nacionals, estatal i internacionals, a l’espera de poder oferir una esperada estrena al Penedès.

També et pot interessar

Comentaris