Terra Baixa, del programa El Llop de TV3, arribarà a Vilafranca el dia 21 d’octubre

22/09/2022 - 10:00h

De la mà dels administradors de la FM la representació es farà al Teatre Casal amb una doble sessió

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca 2022 porten enguany al Teatre Casal de Vilafranca l’obra Terra baixa, sorgida del programa El Llop de TV3, presentat per Àngel Llàcer que durant unes setmanes va demostrar el potencial artístic i escènic del teatre amateur a Catalunya.

Terra Baixa arribarà a Vilafranca divendres 21 d’octubre en dues sessions: a les 19.30h i a les 22h. Abans i després de l’obra, a més, es podrà fer una copa de vi de la DO Penedès. Les entrades valdran 20 euros, amb despeses de gestió a banda, i es poden comprar a https://entradas.codetickets.com/entradas/id/16436/fm-vilafranca-del-penedes/online

Sinopsi: La Marta viu sotmesa al Sebastià, propietari de l’hotel on treballa. Aquest, amo d’un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d’arruïnar-se, i decideix casar-se amb una filla de bona família. Per fer-ho, primer haurà de per fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta. Per això decideix cridar el Manelic, un pastor, i fer-los casar. D’aquesta trobada entre la Marta i el Manelic neix l’amor i creix l’empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià.

Els onze actors amateurs que, dirigits per Àngel Llàcer, formen la companyia són Alexandra Olmo (Marta), Alecs Guixà (Manelic), Pep Carpena (Sebastià), Blanca Lasobras (Nuri), Jordi Ferragut (Tomàs), Toni Aguilar (Xeixa), Tuni Salvadó (Pepa Perdigona), Roser Martínez (Antònia Perdigona), Alba Segarra (Nanda Perdigona), Marc Andreu (Josep Perdigó) i Daniel Maselles (Mossèn). 

També et pot interessar

Comentaris