Panattoni comença les obres del segon edifici del parc logístic de la Bisbal del Penedès

21/09/2022 - 19:00h

El promotor projecta el recinte privat de lloguer més gran de tot el sector, amb tres naus i quasi 147.000 m2

El promotor immobiliari Panattoni ha començat a construir el segon edifici del parc logístic que impulsa a la Bisbal del Penedès, ‘Panattoni Park Tarragona’.

La nova nau tindrà 66.430 m2, de les quals 61.400 són de magatzem i la resta es destinaran a oficines. Disposarà de 84 molls de càrrega i descàrrega, un espai de maniobra de camions de 35 metres i una altura d’11 metres.

La previsió és que pugui encabir fins a quatre activitats diferents. Aquest edifici se suma al que la immobiliària va comprar a El Corte Inglés i que ja ha llogat a la firma logística Naeko. El parc projectat per Panattoni es complementarà més endavant amb una tercera nau de 39.335 m2, creant així el parc logístic privat de lloguer més gran de Catalunya.

Panattoni ressalta que el recinte se situa a la intersecció de l’autopista AP-7 amb l’AP-2, a uns 25 minuts del Port de Tarragona i 45 del de Barcelona. “És un lloc privilegiat”, celebra la companyia en un comunicat, on precisa que el parc inclourà un aparcament de 500 vehicles amb 13 carregadors per a cotxes elèctrics.

El director general de Panattoni a Espanya i Portugal, Gustavo Cardozo, confia atraure empreses logístiques “que necessitin servir ràpidament a la península Ibèrica i a altres països del sud d’Europa”.

També et pot interessar

Comentaris