El showman Gerard Borrell presenta al Casal de Vilafranca l’espectacle ‘Màgia & Comèdia’

21/09/2022 - 16:16h

Serà aquest dissabte i forma part de la gira ‘Ateneus a les conseqüències’

Aquest dissabte el mag-còmic Gerard Borrell presentarà el seu espectacle Màgia & Comèdia al Teatre Casal de Vilafranca. L’espectacle, que forma part de la gira ‘Ateneus a les conseqüències’, és un show per a adults còmic i molt gamberro on Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent els espectadors amb el seu inimitable estil que barreja màgia i comèdia.

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. Per aconseguir-ho, fa servir l’humor, el cant, el ball i, per descomptat, la màgia, i tot plegat converteix el seu show en un hilarant cabaret màgic.

Còmic atípic

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny que actualment té també en cartell a l’Aquitània Teatre de Barcelona el reeixit espectacle The Big Bang Tontery. A més, el passat mes de febrer va ser l’encarregat de conduir les gales del prestigiós Festival Internacional de Màgia Li Chang al Teatre Zorrilla de Badalona.

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de televisió, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Les entrades per a l’actuació al Casal Societat La Principal estan disponibles aquí al web de l’entitat, https://www.casal.org/.

També et pot interessar

Comentaris