‘Immunitat’, de Jordi Casanovas, inaugura la temporada d’espectacles a Vilafranca

21/09/2022 - 13:00h

Després de l’èxit a Barcelona l’obra comença la seva gira aquest diumenge al Teatre Cal Bolet amb les entrades exhaurides

Aquest diumenge 25 de setembre, a les 19h, s’inaugura la temporada d’espectacles professionals a Vilafranca amb l’exitosa obra ‘Immunitat’ dirigida pel dramaturg vilafranquí, Jordi Casanovas. Una representació que ha exhaurit les entrades una setmana abans del seu inici de la gira per diferents ciutats de Catalunya després de la seva estada a Barcelona a la Villaroel exhaurint també les entrades del 2 de juliol al 7 d’agost.

Aquesta obra de teatre explica la història de sis persones que no es coneixen entre elles i són convocades per participar en un mostreig demogràfic per a la millora de la gestió de futures crisis.

Les reuneixen en una sala aïllada del món exterior. Els han assignat un nombre i una capseta amb dos polsadors: un de verd i un de vermell. Una intel·ligència artificial els farà preguntes relacionades amb la gestió política de la pandèmia de la COVID-19 i elles hauran de votar. Hauran de mostrar tot allò que creuen que pensen i el que encara no saben que pensen. La ràbia i la frustració acumulades després de tants mesos de restriccions, tragèdies i desgast afloraran per posar a prova el senzill sistema democràtic que els ha plantejat la computadora: votar sí o votar no. 

Casanovas s’ha envoltat d’actors de primer línia com Òscar Muñoz, Mercè Pons, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Anna Perelló i Borja Espinosa que durant 90 minuts fan les delícies als espectadors.

També et pot interessar

Comentaris