24 entitats es repartiran els 300.000€ de la convocatòria de Projectes 2022 d’Impuls pel Territori de la Fundació Pinnae

Com a novetat, els ajuts s’obren enguany a entitats que es dediquen a l’àmbit cultural, artístic, mediambiental i esportiu

La Fundació Pinnae ha lliurat avui els diplomes als projectes seleccionats d’Impuls Social pel Territori 2022, que en aquesta edició, la quarta, repartirà 300.000€ entre les 24 entitats escollides d’arreu de la vegueria Penedès. En aquesta ocasió, la novetat és que els porjectes, a més de les entitats d’àmbit social, s’obren a entitats de l’economia social que es dedfiquen a l’àmbit cultural, artístic, mediambiental i esportiu.

La convocatòria 2022 es divideix en dues modalitats: la que dona suport a projectes de fins a 6.000€ i una altra per a suport a projectes des de 6.001€ a 15.000€.

Tant el president de la Fundació Pinnae, Martí Solé, com el delegat de la Generalitat al Penedès, David Alquézar, han destacat que aquesta línia d’ajuts és el reconeixement i agraïment a l’activitat que duen a terme les diverses activitats, especialment per la seva tasca “vertebradora i el compromís amb el territori”, a ms de la demostració del “dinamisme cultural i l’activisme social” que hi ha. Alquézar també ha reconegut que “les entitats són les autèntiques vertebradores del sentiment penedesenc”.

Les entitats beneficiàries dels ajuts 2022 de l’Alt Penedès són CET Nou Verd, Fundació Cultural Privada Manyanet, parròquia Santa Maria de Vilafranca-Casa de Colònies Penyafort, Patronat dels Castellers de Vilafranca, associació AMPERT, Gedi SCCL, CineClub Vilafranca, Casal La Principal, Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola, associació TIÁM i Creu Roja Alt Penedès. Pel que fa al Baix Penedès, GEPEC-Ecologistes de Catalunya és l’entitat que rebrà un ajut. Finalment, de l’àmbit vegueria Penedès: Fundació Internaiconal Miquel Valls contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, Fundació Pro-Penedès, Associació Elna, Centre Excursionista del Penedès i la Federació Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. També s’ha reconegut la tasca de 7 entitats més del Garraf i l’Anoia.

També et pot interessar

Comentaris