El Casal de Vilafranca presenta dimecres els nous cursos de l’Aula d’Humanitats

20/09/2022 - 10:21h

L’acte es clourà amb una conferència de l’historiador i professor d’etnomusicologia de la UAB, Jaume Ayats

El Casal de Vilafranca celebrarà un acte d’obertura del curs acadèmic 2022/23 de la seva Aula d’Humanitats, amb una presentació per part del professorat dels seus cursos d’història, filosofia i ara també literatura catalana i que clourà amb una conferència de l’historiador i professor d’etnomusicologia de la UAB, Jaume Ayats.

Aquest dimecres a les 19 hores, el Casal de Vilafranca organitza un acte de presentació dels seus cursos de l’Aula d’Humanitats al Teatre Casal.



L’acte s’iniciarà amb la presentació dels cursos 22/23 per part del professorat d’història, filosofia i literatura. Aquest nou curs, l’entitat presenta una sèrie de novetats en la seva oferta habitual i és que a part dels cursos d’història i filosofia, ara també s’oferiran cursos ràpids d’història (trimestrals) i de filosofia (bimensuals), a més d’un nou curs de literatura catalana.

Tot seguit i en acabar la presentació dels cursos formatius de l’Aula d’Humanitats, l’historiador i professor d’etnomusicologia a la UAB, Jaume Ayats, ens oferirà la conferència: “Què coi és això que en diem música? Com participa a construir els individus i les comunicats”.

L’acte serà gratuït i obert a tothom.

També et pot interessar

Comentaris