Els Castellers de Vilafranca regalen dos gamma extra pensant amb el Concurs

19/09/2022 - 13:52h

La diada de Santa Tecla permet als verds avançar en la seva posada en escena per la gran cita del 2 d’octubre

Cap caiguda. Aquesta era la gran consigna que tenien els Castellers de Vilafranca per la diada de Santa Tecla. I dit i fet, els vilafranquins es van plantar a la plaça de la Font descarregant tot el que va portar a plaça tenint en compte que van sumar dos gamma extra més al seu repertori d’aquesta temporada que ja s’eleva als onze amb dos de carregats i set de descarregats.

Els verds van obrir la seva actuació plantant l’onzè 3d9f de la temporada. Amb l’alineació del 3d10fm i agafat només per les manilles el castell va pujar en tot moment molt tranquil i parat. El segon castell va ser el 4d9f, que, a l’igual que el tres el castell està pensat en el 4d10fm per portar-lo al Concurs si les proves en els quinze dies que queden són positives i cal tirar aquesta colossal construcció.

En tercera ronda va arribar el primer gamma extra de la diada de color verd. Va ser la td9fm, la millor de les quatre que s’han fet fins ara i que es va poder descarregar amb solvència i bon treball de manilles i folre. Un moment important per la colla ja que la darrera torre emmanillada només es va poder carregar per Sant Fèlix. Els verds van acabar amb el segon gamma extra, un pilar de vuit amb folre i manilles per emmarcar. El quart de la temporada.

A la diada tarragonina destaca el tercer gamma extra que va veure la plaça amb la primera torre de vuit descarregada de la temporada a càrrec de la Vella de Valls, colla que després en segona ronda va punxar amb el 4d9fa, confirmant així que els castells més complicats a la represa són els que porten l’agulla al mig.

Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca actuaran al costat dels Moixiganguers d’Igualada en la diada de Sant Miquel que es farà a la plaça de la Constitució.

També et pot interessar

Comentaris