Llorenç acull la primera edició del festival ‘Llença’t’, que vol reivindicar el rock català

16/09/2022 - 13:00h

Una quarantena de músics s’uniran per interpretar la cançó dels Lax’n’Busto i, en paral·lel, s’organitzaran durant tot el dia diverses activitats

Llorenç del Penedès acull aquest diumenge la primera edició del ‘Llença’t’, festival que organitza El Centre de la mà de La Tarima, una secció que des de fa dos anys organitza sesssions musicals. L’esdeveniment busca reivindicar el rock català i vol ser pioner al Penedès. Un festival que té com a eix principal la tocada conjunta de la cançó ‘Llença’t’, dels Lax’n’Busto, a càrrec de músics i cantaires de la comarca. Una participació que està oberta a qualsevol persona que sàpiga tocar algun instrument o cantar.

La jornada s’iniciarà a les 12, i fins a les 2 del migdia hi haurà diverses actuacions musicals a la plaça 1 d’Octubre, just davant del Centre. A la mateixa hora també hi haurà un taller infantil de llum negra i una roda d’instruments, a càrrec de l’escola de música Contrapunt. Al migdia hi haurà un dinar popular i tot seguit serà el torn de la interpretació conjunta de la cançó ‘Llença’t’ a càrrec d’una quarantena de músics, membres de les 4 corals del poble i d’altres cantaires. En acabar, el grup Pemi Rovirosa i Els Invictes oferiran un concert i, tot seguit, el DJ Ràdio Esventada engegarà per finalitzar la festa. Durant tota la jornada hi haurà a la mateixa plaça una fira de comerç local amb diverses parades en la qual els establiments del poble mostraran els seus productes i serveis.

També et pot interessar

Comentaris