Els Castellers de Vilafranca fan plaça de nou els Hostalets de Pierola

12/09/2022 - 18:12h

Els de la camisa verda hi van plantar el 3d9f, el 4d8, la td8f i el pd7f

La comarca de l’Anoia ja té una segona població com a plaça de nou. Després de la capital, Igualada, ara des d’aquest passat dissabte ho és també els Hostalets de Pierola on els Castellers de Vilafranca hi van descarregar el 3d9f, l’onzè de la temporada, un castell controlat des de bon començament amb la mateixa alineació del 3d10fm però sense el pis de segons.

Els Verds van començar l’actuació amb el 4d8, una clara prova de 4d9 pensant en el concurs i que va pujar sense els terços que haurien d’anar al castell de nou per al Concurs de Tarragona. L’actuació es va fer al carrer Isidre Vallès amb motiu de la Diada de l’Onze de Setembre i els vilafranquins van completar la seva actuació amb la td8f i el pd7f, el novè i sisè respectivament de la temporada.

Els Verds encaren una setmana potent amb la preparació de la diada de Santa Tecla amb motiu de la festa major de la capital tarragonina. Tot i que encara és molt aviat i sempre depenent dels assajos d’aquest dilluns, del dimecres i el divendres, la colla que lidera Sisco Benet s’estaria plantejant de portar a plaça l’estrena del 3d9fa, un castell que podria ser el de sortida del Concurs.

Tot són, però, ara per ara, especulacions, ja que la proximitat del Concurs faria replantejar la possibilitat de poder veure algun gamma extra a Tarragona tot i que en cartera hi són la td9fm i el pd8fm.

També et pot interessar

Comentaris