La decisió del futur de la Jove de Vilafranca haurà d’esperar trenta dies

Imatge d’arxiu d’un castell de la temporada passada
12/09/2022 - 14:55h

Malgrat que la junta actual va presentar la seva dimissió en la darrera assemblea tot apunta que un grup de socis agafaria la nova direcció de la colla castellera

Divendres passat al vespre la Colla Jove de Vilafranca va dur a terme la seva assemblea extraordinària per a posar fi de mandat a la Junta actual i plantejar la seva continuïtat futura.

L’assemblea va començar amb el balanç social i tècnic de la temporada 2022 i la presentació dels comptes, que van ser aprovats per unanimitat. Després de tractar un parell de punts sobre els estatuts de la colla, la Junta actual va presentar la seva dimissió al donar per acabada la seva darrera temporada de mandat i va obrir les portes al plantejament del futur de la colla.

Tot seguit, un grup de socis va prendre la paraula per anunciar que estaven treballant en un nou projecte i en una nova Junta i van demanar a l’assemblea dos o tres setmanes de temps per a acabar de tancar ambdós punts. Així, l’assemblea va decidir donar més marge de temps i convocar una nova assemblea per a finals de setembre o principis d’octubre.

També et pot interessar

Comentaris