El Can Cartró es queda a un pas de la final de la Copa Catalunya amateur després de perdre a Vilobí (1-0)

28/08/2022 - 12:10h

L’equip de Subirats va encaixar el gol de la derrota en el minut 83 en una intensa semifinal jugada a camp contrari

El Can Cartró s’ha quedat a un pas de la final de la Copa Catalunya amateur 2022 després de perdre per la mínima (1-0) al camp del FC Vilobí a les semifinals de la competició que eren a partit únic. Els de Subirats van tenir les seves opcions durant tot el partit, però en el minut 83 van encaixar el gol que els deixava fora d’una final que hauria estat històrica. Va ser la culminació trista d’una jornada que, malgrat el resultat final, quedarà en el record dels jugadors, directius i aficionats que es van desplaçar fins a Vilobí d’Onyar.

El sorteig de les semifinals va deparar en el seu dia que el duel de semifinals, a partit únic, es disputés a terres gironines. El Can Cartró va afrontar el repte sense por i, de fet, va plantar cara al conjunt local (campió del seu grup de Quarta Catalana) des del primer al darrer minut. Amb les graderies plenes tant d’aficionats locals com de seguidors penedesencs que es van desplaçar a Vilobí d’Onyar en cotxes particulars i amb un autocar organitzat pel club, el Can Cartró va patir l’expulsió de Carles Morgades en el minut 38, un fet que va condicionar el joc i les opcions verd-i-negres a la segona meitat.

Tot i jugar amb 10 homes, els de David de Tena van saber negociar les dificultats de la situació, però en el minut 83, el local Kissima Kaira va sentenciar i va deixar el Penedès sense una final que hauria estat èpica. Amb tot, el 2022 està sent un any daurat pel club de Subirats que ha arribat fins aquestes semifinals i el maig passat va certificar l’ascens a Tercera Catalana.