El grup Northern Cellos tancarà dissabte el Festival Musicveu 2022

16/08/2022 - 19:00h

Les Caves Rovellats de la Bleda acolliran l’últim del festival de Pinnae amb el grup Northern Cellos, que ofereix temes de rock i pop amb cellos elèctrics i percussió

Northern Cellos, una formació innovadora cada vegada més aclamada i que ja ha estat algunes vegades al Penedès, posarà en escena els estils més actuals de la música rock, pop, dance i metall a través de violoncels electrònics i percussió per concloure l’actual edició del Festival solidari del Penedès Musicveu Pinnae.

Serà aquest proper dissabte, a les 20h, als jardins de les Caves Rovellats del barri de la Bleda (Sant Martí Sarroca).

Amb l’espectacle ‘Let’s rock, Let’s dance… Let’s Cello!’,  Northern Cellos presenta una proposta musical actual apte per a tots els públics. Tothom podrà reconèixer melodies que han acompanyat i han fet vibrar els amants del rock, pop i estils similars.

Amb un format gens habitual, oferiran un espectacle singular en que són capaços d’emocionar al públic, de fet des d’una balada d’Ed Sheeran fins a un tema d’Avicii. així com temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC i Guns‘N’Rose, entre d’altres.

A més del grup Northern Cellos, la vetllada comptarà amb l’actuació de DJenius, que amenitzarà la vesprada abans del concert i que seguirà quan s’acabi l’actuació que tanca el Festival Musicveu 2022. A més, prèviament es podrà visitar el celler de Rovellats i al final s’oferiran les propostes gastronòmiques del Musictast by Cal Blay del Festival.

Les entrades al concert i les diferents possibilitats es poden adquirir a través del web www.musicveu.cat. Tanmateix, també hi ha la possibilitat de fer-ho presencialment si s’agafa el paquet gastronòmic final.

Musical solidari

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que aquest any 2022 ha aplegat 11 concerts en 10 espais durant 9 mesos, amb diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu ha complementat la seva oferta amb visites als cellers i l’esmentat Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de Càtering Cal Blay que s’ha ofert després d’alguns dels seus concerts.

Atès el seu caràcter solidari, una part de la recaptació del Musicveu 2022 es destinarà al programa ‘Junts per l’Alzheimer i altres demències’ que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, FactorEnergia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.

També et pot interessar

Comentaris