Detenen una dona per tràfic de drogues a l’Espirall de Vilafranca

10/08/2022 - 13:58h

Durant l’actuació es van incautar a la dona diverses substàncies com cocaïna, haixix, èxtasi, speed o metanfetamina

La Policia Local de Vilafranca va detenir dimarts al migdia una dona de 44 anys i resident a Vilafranca com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

La detenció, que es va produir a la plaça dels Segadors, al barri de l’Espirall, va ser possible gràcies a les tasques de vigilància i control al barri que la Policia Local ha intensificat arran de les queixes veïnals de tràfic de droga, robatoris i incivisme. La tasca de vigilància està donant els seus fruits després d’haver detectat zones de venda de drogues.

Aquesta actuació va permetre incautar a la dona detinguda diversa quantitat de substàncies com cocaïna, haixix, èxtasi, speed o metanfetamina, a banda d’una quantitat de diners en efectiu.

Aquesta diversitat de substàncies intervingudes, totes amb la característica comú de causar una greu perillositat per la salut pública, fa que aquesta detenció hagi estat rellevant.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, ha afirmat que aquesta actuació és “fruit de les investigacions i de la informació recollida per la Policia Local en els darrers mesos. No descartem noves detencions. La Policia Local seguirà treballant per garantir la seguretat i civisme del barri de l’Espirall”.

La dona detinguda ha passat aquest dimecres a disposició judicial.

També et pot interessar

Comentaris