Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans a Sant Pere de Riudebitlles

04/08/2022 - 12:09h

La dissetena edició d’aquest dissabte comptarà amb l’actuació de Quico Pi de la Serra en format duet

Sant Pere de Riudebitlles acollirà aquest dissabte la XVII Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans, que enguany comptarà amb l’actuació de Quico Pi de la Serra en format duet.

El concert tindrà lloc, com és habitual, en el marc dels actes de la festa major, a 2/4 d’11 de la nit al parc dels arbres del Centre Cultural i Recreatiu de Riudebitlles. Després de la bona acollida d’aquest espai en l’edició de l’any passat, enguany es repeteix la ubicació tot esperant poder gaudir d’una vetllada magnífica de la mà d’un dels representants històrics de la nova cançó. El concert és completament gratuït.

La Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans és un festival anual de cançó d’autor que té lloc a Sant Pere de Riudebitlles cada estiu des del 2005. La intenció és reunir a l’escenari artistes de parla catalana d’arreu dels Països Catalans, amb la voluntat de reivindicar la nació sencera, generar consciència d’on venim i del valor de la nostra cultura popular i les seves cançons.

La primera Trobada va tenir lloc en un bar del poble, però l’any següent es va traslladar a la plaça de l’Església, en el marc del barri vell, amb un aforament de mig miler de persones que en alguna ocasió s’havia quedat petit.
L’acte ha servit també com a altaveu de lluites i reivindicacions, com Som Escola, la Vegueria Penedès, la campanya Riudebitlles Decideix, en suport del personal docent de les Balears, el cas del membre dels CDR Adrià Carrasco o per la llibertat dels presos i preses polítics i el retorn dels exiliats, concert que va ser presentat per la periodista Txell Bonet. Durant aquestes 16 edicions han actuat a la Trobada artistes d’arreu dels Països Catalans, un mosaic que evidencia la fortalesa i vitalitat de la música de cançó d’autor al nostre país.

També et pot interessar

Comentaris