L’espectacle ‘Llum’ tanca dissabte el Música a les Vinyes

29/07/2022 - 10:52h

Serà un concert amb la Cobla Marinada i la veu del cantaor Pere Martínez

El nucli medieval de Torre-ramona acomiadarà el Festival de Música a les vinyes amb l’espectacle ‘Llum’, un concert de la Cobla Marinada i la veu del cantaor Pere Martínez.

Després de l’exitós i màgic concert de Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, que va entusiasmar el públic amb un recital de jazz amb temes propis i versions de ‘Claro de luna’ i ‘Els tres tambors’, una autèntica delícia, aquest dissabte, a 2/4 d’11 de la nit, la Cobla Marinada, amb la direcció de Vicens Martín, més la veu del cantador Pere Martínez, oferiran ‘Llum’, cançons, poemes i lluita. Un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles. Un viatge on la foscor esdevindrà llum a través del flamenc i el jazz. La força expressiva de Pere Martínez i la potència de la Cobla Marinada a partir dels arranjaments del director musical Vicens Martín ens transportaran a un món ple d’emocions.

Abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud
‘L’heretat dels mites greco-romans’. I després de l’actuació, davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, els assistents degustaran el tradicional maridatge de vi escumós elaborat a Subirats i préssec d’Ordal.

Les entrades es poden adquirir al web entrapòlis.com En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla. L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris