Allau de peticions per adquirir entrades per al Concurs de Castells de Tarragona

27/07/2022 - 11:22h

El primer minut s’havien comprat 1.000 entrades per a la jornada de diumenge i més de 4.000 en 10 minuts

Bogeria per aconseguir entrades per a la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona. Tal com es preveia, des de les 10 del matí hi ha hagut un allau d’usuaris que en el primer minut ja han adquirit 1.000 entrades i més de 4.000 els primers 10 minuts de venda. L’organització havia disposat un total de 5.649 localitats per al diumenge.

Instants després de l’inici de la venda, les entrades de diumenge per a la graderia ja estaven bloquejades i s’anunciava que les localitats no estaven disponibles temporalment perquè altres usuaris estaven en procés de compra. El mateix passava, tot i que de manera intermitent, amb les localitats del segon pis de la Tarraco Arena Plaça (TAP), que els dies 1 i 2 d’octubre acollirà la 28a edició d’un certamen que el 2020 no es va celebrar a causa de la pandèmia.

La situació de bloqueig gairebé permanent ha provocat queixes d’alguns usuaris a qui els era impossible accedir a la compra i, finalment, s’han quedat sense entrada. Cap a les 11 del matí, les entrades de segona graderia havien penjat el cartell d’exhaurides. L’organització, que dies enrere va anunciar que havia pres mesures per evitar que el sistema es pengés reforçant la plataforma de venda, ha habilitat una adreça de correu per avisar d’incidències en el procés de compra, taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat. Tot i el reforç, s’avisava que el col·lapse era possible, com en edicions anteriors, perquè el servidor rep una demanada molt elevada de manera simultània.

Les entrades es posaven a la venda a un preu de 15€ (1r pis) i 12€ (2n pis) per al diumenge i a 6€ per a la jornada de dissabte. Cada usuari podia adquirir un màxim de quatre entrades, que no estan numerades.

També et pot interessar

Comentaris