ELs Nens del Vendrell descarreguen la seva primera torre de 7 de la temporada

26/07/2022 - 18:07h

En mitja hora els vendrellencs han completat l’actuació que havien anunciat amb el 5d7, la td7, el 4d7a i un pd5 i 7 pd4

Els Nens del Vendrell s’han anotat aquest dimarts al migdia la seva primera torre de 7 de la temporada en l’actuació de la Festa Major.

Els vendrellencs n’han tingut prou amb mitja hora per completar, a banda de la torre de 7 que ha arribat en segona ronda, el cinc de 7 amb el que han obert plaça i el 4d7 amb l’agulla que tancava les rondes.

En la ronda de pilars, els Nens han assolit el pilar de 5 i 4 pd4 simultanis de cara a la plaça Vella i s’han acomiadat amb tres pilars de 4 de cara a l’Ajuntament.

Els vendrellencs han saldat amb bona nota l’examen de festa major en plaça pròpia i en solitari aconseguint treure’s l’espina de la torre de 7, que en l’actuació de Banyeres del Penedès només van poder carregar.

Un pas més de la colla cap a la recuperació dels castells de 8. En aquest sentit, el cap de colla, Jordi Rosa, no descarta poder portar el 4d8 a Llorenç del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris