Música en viu, visites i tastos de vins al renovat Museu Pau Casals

26/07/2022 - 10:00h

L’equipament organitza aquest final de juliol i a l’agost diverses activitats estiuenques

Un any més arriben les activitats d’estiu al Museu Pau Casals, coincidint amb la recent reobertura del museu, després del seu tancament al 2021 per obres de rehabilitació arquitectònica i reforma museogràfica. El tret de sortida a la programació d’enguany el donaran les visites guiades tots els diumenges fins al 28 d’agost, on es tindrà l’oportunitat de visitar el nou museu recentment inaugurat, i endinsar-se a la vida i obra de Pau Casals de la mà dels guies.

Enguany també es reprenen les visites teatralitzades els divendres 29 de juliol, 12 i 26 d’agost amb en Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. Una visita pensada per tots els públics que apropa a la història de Sant Salvador i a la vida més quotidiana de Pau Casals i que acaba al jardí del museu amb una copa de cava Jané Ventura.

Tot seguit, el dissabte 30 de juliol a les 20h, serà el torn de l’orquestra de joves de “Vozes”, una orquestra simfònica formada per una vuitantena de nois i noies que oferirà un Concert Solidari al jardí del museu. El projecte “Vozes, música para la integración”, dirigit pel músic veneçolà Pablo González neix l’any 2004 al barri de Gràcia de Barcelona amb la voluntat de donar una oportunitat musical a nens i nenes fills de famílies amb pocs recursos econòmics, inspirant-se en el famós Sistema Nacional d’Orquestres Juvenils i Infantils de Venezuela, un projecte d’alfabetització musical en el qual es va formar el mateix director.

Per altra banda, els divendres 5 i 19 d’agost es durà a terme l’activitat “Mar de Sons i Vi”, que comença amb la visita al museu i acaba al jardí fent un tast de vins i cava DO Penedès dels cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura, tot escoltant una petita audició de violoncel, instrument icona del músic català.

Una de les activitats destacades de la programació d’estiu del museu, és el cicle “Música als Jardins”, que tindrà lloc els dissabtes 6, 12, 20 i 27 d’agost. Els jardins del museu es tornaran a omplir de música cada dissabte d’agost a les 19.30h. amb un total de 4 formacions musicals: Barcelona Rock Strings, Parra Quartet, Les Baules i Quartet Vela.

A més a més, enguany s’incorpora dins de les activitats d’estiu la Ruta de Sant Salvador, els dimarts 2, 9, 16, 23 i 30 d’agost, on, de la mà dels guies, es podrà conèixer i descobrir els racons més emblemàtics del barri marítim, la seva història i la vinculació amb Pau Casals i altres personalitats.

Tota la programació es pot consultar a la web i també descarregar el fullet d’activitats d’estiu en línia.

Totes les activitats d’estiu tenen aforament limitat i és necessari treure entrades prèviament a través de la seva compra mitjançant del següent enllaç: https://ticketsonline.paucasals.org

També et pot interessar

Comentaris