Rimaires de Cava Guilera tanca temporada aquest dissabte amb tres actuacions

21/07/2022 - 18:00h

La cloenda serà una eclosió emocional col·lectiva amb rialles, poesia intimista i electrònica elegant i eclèctica

Aquest dissabte arriba la festa de cloenda de la Terrasseta Multicultural Rimaires, el chillout entre vinyes del Penedès. El festivalet començarà a partir de les 19.30h i oferirà tres actuacions molt diferents: un espectacle infantil amb la Pallassa TrafÀlgaR, concert posta de sol amb el cantautor Oriol Casals i festa de cloenda amb el Dj Miss Loopita. Tot amb entrada lliure i taquilla invertida.

Rimaires vol tancar la novena temporada amb una eclosió emocional col·lectiva: rialles, poesia intimista i electrònica elegant i eclèctica. L’espectacle infantil amb la Pallassa TrafÀlgaR porta per títol ‘S’ha fet gran la trafi?’. Hi ha rumors que va marxar a les Seychelles, però la setmana passada diu que la van veure al cap d’un roc de la Costa Brava. Les últimes notícies són que va sobreviure a un virus dels grossos a base de “cuentos”. Continuarà sent cuentista? Cavalcarà mitja Catalunya per baixar al Penedès? No ho sabem. Però estem segures que ja prepara la maleta per fer un Rimaires aquest dissabte. Amb què ens sorprendrà la Pallassa TrafÀlgar?

Tot seguit serà el concert de posta de sol amb el cantautor Oriol Casals. El músic vilafranquí presentarà el seu nou treball Tot o Res. Deu cançons plenes d’amor, sentiment i profunditat poètica.

La festa acabarà amb el Dj Miss Loopita. El guitarrista i productor presentarà el seu cinquè treball Alone in the Dark. A través de la guitarra i les seves loopstations, dibuixarà un univers sonor de ritmes i textures on el World Music i l’electrònica conviuran d’una manera fresca, elegant i eclèctica.

Rimaires és una associació cultural resident a Cava Guilera des de 2013. El seu objectiu és fer cultura, crear espais alegres i saludables que afavoreixin l’harmonia interior i social de les persones i socialitzar el cava a través de propostes de turisme cultural sostenible.

També et pot interessar

Comentaris