Les entrades per al Concurs de castells 2022, a la venda dimecres

21/07/2022 - 16:38h

Es reforçarà la plataforma amb un sistema de banda ampla per evitar que es pengi

El Concurs de castells de Tarragona torna els dies 1 i 2 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça després que l’edició del 2020 no es va celebrar a causa de la pandèmia. La venda d’entrades començarà el dimecres 27 de juliol, a les 10 del matí, a través del portal entrades.tarragona.cat. El preu de les localitats pel concurs de dissabte, 1 d’octubre, serà de 6 € a la graderia; i per la jornada de diumenge, 2 d’octubre, 15 € a la graderia i 12 € al segon pis (sense seient). La jornada del 25 de setembre a Torredembarra és d’accés lliure i gratuït.

L’empresa informàtica ha reforçat la plataforma amb un sistema de banda ampla, per evitar que aquest es pengi. Amb tot, tal i com ha passat en altres edicions, aquesta situació pot tornar a passar a causa de la gran demanda d’entrades que rep el servidor en una mateixa franja de temps. En aquest sentit, durant tot el dia l’equip del Concurs de castells treballarà al costat de l’empresa encarregada del sistema de venda d’entrades per resoldre tots els dubtes i incidències que puguin sorgir.

En aquest sentit, l’organització recomana que els usuaris estiguin registrats prèviament a la web entrades.tarragona.cat.; també que es tingui a mà el document d’identitat i la targeta de crèdit o dèbit per poder realitzar la transacció.

També et pot interessar

Comentaris