Mediona celebra aquest dissabte una nova edició del Zona Jazz

21/07/2022 - 11:01h

Serà la primera vegada que es fa a l’estiu i arriba plena de moltes novetats

Mediona celebra aquest dissabte la quarta edició del Zona Jazz d’estiu amb moltes sorpreses. Una primera edició que es farà a l’estiu i que s’acompanyarà de menjar dels restaurants i, de vi i cervesa dels cellers del municipi. A partir de les 7 de la tarda i fins les 11 de la nit el marc natural dels rentadors (cruïlla entre el carrer del Molí i el carrer dels Pins) acollirà en primer lloc un concert a tres pianos de cua, on els pianistes medionencs Roger Mas, Txema Riera i Biel Harper oferiran un concert ben poc habitual, un viatge musical que traspassarà tota barrera estilística, generacional i compositiva.

La segona part serà quan apareixin les sorpreses, amb l’actuació dels tres pianistes locals que acompanyaran Nadia Orta i Clara Catasús a la veu, Enric Fuster a la bateria i Tom Warburton al contrabaix. Entre tots crearan una simbiosi musical, barrejant músics, músiques i estils musicals, traspassant no només barreres estilístiques i generacionals, sinó també sonores, ja que tenir tres pianos de cua, una bateria, un contrabaix i dues cantants en un mateix escenari no és poca cosa.

Amb aquesta proposta s’aposta generar sinergies des de diferents àrees, com en aquest cas, entre cultura, turisme i promoció econòmica donant a conèixer d’una banda, vins, caves, cervesa artesana i els bars i restaurants amb tastets de producte. Els restaurants particiants seran: Cal Maristany, Piscines Font del Bosc, Piscines Sant Joan, Tres Pedres, Bar Restaurant El Casal. I els cellers: Can Vich, Farreny, Cota 500, Joan Segura, Clos Costela, Vi Viu i Cerveses Ales Agullons.

També et pot interessar

Comentaris