Els Bous de la Bisbal recuperen els castells de set en la seva millor actuació de la temporada

19/07/2022 - 14:48h

A l’actuació d’aniversari de la colla castellera de la Bisbal hi van actuar convidats els seus fillols, els Castellers de Mediona

Els Bous de la Bisbal, fundada el 2015, torna a ser colla de set. Dissabte, en la diada d’aniversari de la colla i compartint plaça amb els seus fillols, els Castellers de Mediona, la colla castellera bisbalenca va descarregar el 3d7. Joan Esteve, cap de colla dels Bous s’ha mostrat molt content per aquesta fita però sobretot “pel treball que s’està fent, no només de tronc, sinó també pel grup de pinya que tenim”, assenyalava. El darrer 3d7, que va quedar només en carregat, data de finals de la temporada del 2019 a Gavà. Amb una setantena de camises, Esteve es mostra cofoi també amb l’estrena del pilar de cinc que encara no s’havia fet aquesta temporada. De fet, els Bous van començar a treballar ara fa tres mesos i ara es comencen a veure els resultats. “Hi havia nervis però el teniem bé dels assajos i vam decidir tirar-lo a plaça”, explica Esteve que va més enllà assegurant que “no hem de veure els castells de set com una cosa gran. Tenim gent potent i bona i el peu i la canalla està amb moltes ganes”.

I el resultat es va veure dissabte en una actuació que la va completar amb el 5d6, la td6 i el pilar de cinc. Ara, la colla seguirà amb el seu pla de treball que passa per recuperar el 4d7, castell que la colla ja ha fet i amb el pilar també s’obre el 4d7 amb l’agulla castell inèdit per la colla com la torre de set que també s’està treballant. No obstant, Esteve es mostra molt prudent assegurant que “per nosaltres són castells top i fins que no els tinguem bé no els tirarem a plaça” i acaba fent una crida “necessitem alguna camisa més per fer un cordó més a la pinya”. A la mateixa actuació els Castellers de Mediona van descarregar el 3d6, el 4d6, la td6 i el pilar de quatre.

També et pot interessar

Comentaris