Música, gastronomia i enoturisme, protagonistes dels dos últims concerts de Musicveu

14/07/2022 - 12:26h

La Fredi’s Jazz Band dirigida per Enric Alegre, aquest diumenge i Northen Cellos el 20 d’agost tancaran el festival Musicveu 2022

El Festival Musicveu de la Fundació Pinnae organitza el diumenge 17 de juliol i el dissabte 20 d’agost dues experiències úniques per viure uns vespres d’estiu plens de música, gastronomia, solidaritat i enoturisme.

Concretament, el diumenge 17 de juliol, a les 8 del vespre, a les caves Joan Sardà de Castellví de la Marca, la banda Fredi’s Jazz Band dirigida per Enric Alegre oferirà un concert amb molta energia i entusiasme. El preu de les entrades és de 12€.

Per altra banda, el dissabte 20 d’agost, a les 8 del vespre, a les caves Rovellats de Sant Martí Sarroca, serà el grup Northern Cellos que presentarà l’espectacle “Let’s rock, let’s dance … let’s cello!” on  interpretaran enèrgics medleys de rock, pop, dance i metal amb quatre violoncel·listes i un bateria. Se sentiran cançons d’Adèle, Queen, AC/DC, Michael Jackson, Guns n’Roses o David Guetta. El preu de les entrades d’aquest concert també és de 12€. També hi ha la possibilitat de fer visites guiades a les caves Rovellats.

Les entrades es poden adquirir al web musicveu.cat o a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer.

Per altra banda, en els dos actes s’ofereix la proposta Musictast, on els assistents poden obtenir un tiquet per 25 euros que els permetrà gaudir d’una experiència gastronòmica a càrrec de Cal Blay. Amb l’adquisició del musictast dóna dret a 3 tiquets gastronòmics per escollir, 1 tiquet de postres i 3 tiquets de begudes que es podran bescanviar una vegada finalitzi l’actuació.

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que organitza la Fundació Pinnae i que enguany consta d’onze concerts a deu espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, que s’ofereix després d’alguns concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, FactorEnergia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.

També et pot interessar

Comentaris