Els Castellers de Vilafranca completen una nova tripleta vilafranquina

11/07/2022 - 10:24h

La diada de les Cultures d’Altafulla va viure el primer clàssic del món casteller entre verds i la vella

Els Castellers de Vilafranca continuen en la seva línia ascendent i el més important de tot descarregant tots els castells que fins ara han anat a plaça. Dissabte era el torn de la diada de les Cultues d’Altafulla en el primer cara a cara de la represa amb la Vella de Valls. I el primer clàssic dels castells se’l va endur la colla de la camisa verda gràcies a una nova tripleta vilafranquina. I això que els vilafranquins es plantaven a la vila costanera amb algunes baixes significatives degut a diversos compromisos socials.

Els verds obrien plaça amb un 4d9f, el segon de la temporada, que malgrat no anar tan bé com el de Tarragona en cap moment va fer patir la seva descarregada. En segona ronda es va optar pel 4d8 amb l’agulla, el quart de la temporada, que no va generar cap problema. En aquesta construcció es va tirar de fons d’armari amb l’experiència d’Ivò Jordà com a terç del pilar degut a la baixa forçosa del terç del pilar titular. En tercera ronda els deixebles de Cisco Benet van optar pel 3d9f que es va descarregar sense complicacions oferint la segona tripleta vilafranquina consecutiva en un balanç més que positiu de l’actuació d’Altafulla i amb la mirada posada ja en l’actuació d’aquest proper dissabte a Lloret de Mar compartint plaça amb els Marrecs de Salt i els Maduixots, Castellers de l’Alt Maresme.

En altres actuacions castellers del cap de setmana els Xicots de Vilafranca van actuar juntament amb els Bous de la Bisbal a la festa major de la Granada. Els de la camisa verda hi van estrenar el primer 7d7 de la temporada acompanyat del 5d7 i el 4d7a. De la seva banda els bous van descarregar la td6, 4d6a i el 3d6a.

De la seva banda els Nens del Vendrell van actuar a la festa de Banyeres del Penedès on destaca la primera torre de set de la temporada que va quedar en carregada. A la torre la van acompanyar el 4d7a i el 4d7.

També et pot interessar

Comentaris