Els Diables Se m’n Refum organitzen una trobada de bestiari a Sant Sadurní

05/07/2022 - 12:51h

La colla escamparà aquest dissabte activitats, bèsties i foc per la Capital del Cava

La colla de Diables de Sant Sadurní d’Anoia organitza aquest dissabte la Trobada de Bestiari, que escamparà activitats, bèsties i foc per la Capital del Cava.

La Bèstia dels Se m’n Refum serà l’amfitriona d’aquesta trobada que compartirà amb la Fil·loxera gran, la seva padrina, i dues bèsties més de fora de la vila, el Gripau de les Bruixes del Nord de Sabadell i el Drac de foc el Cabrot del Vendrell.
Tot començarà a les sis de la tarda amb la plantada al carrer del Raval, on es podran veure les figures fins a l’hora de l’inici del correfoc. Allà mateix, a 2/4 de set, tindrà lloc l’espectacle “Xops com pops”, a càrrec de Carles Cuberes que farà ballar a petits i grans amb danses refrescants combinades amb elements i jocs d’aigua.

A les deu de la nit començarà el Correfoc de les bèsties, que sortiran del carrer Raval i seguiran cap als quatre cantons, passant pels carrers Doctor Escayola, Pl. de l’Ajuntament, Hospital, Francesc Moragues, pl. Era d’en Guineu i Sant Antoni, per tornar a la plaça de l’Ajuntament on tindran lloc els últims balls de lluïment.

L’any 2017, coincidint amb el 30è aniversari de l’associació, es va estrenar La Bèstia creada per l’artista penedesenca Dolors Sans. El disseny de La Bèstia és una creació original segons les indicacions de la mateixa colla. Una figura única al bestiari català que a més té una relació directa amb la població de Sant Sadurní. Es va estrenar el 27 de novembre del 2021.

També et pot interessar

Comentaris