La Coral Laroc celebra els 30 anys amb un rodatge musical a través de cançons del cinema

04/07/2022 - 15:56h

El concert serà aquest dissabte, a les 7 de la tarda, a l’auditori municipal de Vilafranca

Aquest dissabte la coral vilafranquina celebra l’acte central del 30è aniversari amb un concert a l’auditori muncipal que ha titulat ‘Talleu, és bona!” tota una experiència d’un rodatge musical a través de cançons del cinema molt conegudes, al llarg de l’historia musical de bandes sonores. L’hora d’inici sera a les 7 de la tarda.

Els inicis de l’activitat coral de la Laroc es remunten a l’any 1992. En tot aquest temps ha estat una trajectòria molt amplia i variada, amb diferents estils musicals, concerts, projectes, intercanvis i viatges arreu de Catalunya, País Valencia, les Illes Balears, País Basc, Andalusia i diversos països de Europa (França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra i Finlàndia) i on els tres directors al llarg dels 30 anys, Argemí Curto, Jordi González i l’actual directora, Judit Camprubí, han aconseguit molts i importants objectius musicals que conjuntament amb els cantaires actuals i excantaires, s’ha anat construïnt un llegat històric i musical molt important.

L’activitat coral després de la pandèmia, a tornat a iniciar activitats i concerts, després d’un llarg camí pràcticament de dos anys de pandèmia, on el treball era online i amb diferents períodes de assaig presencial i amb dos grups diferents i amb moltes mesures de seguretat, es va poder fer un concert de final de curs, el passat 9 de juliol de 2021 al Pèlag Sec de Vilobí. La coral va viatjar també a Granada, l’octubre del 2021. El desembre va organitzar el concert de Nadal, a l’Església de St. Francesc de Vilafranca del Penedès. Ja durant aquest any 2022, el març es va realitzar un concert per la Marató de TV3, organitzat per Sons Penedès, a l’Església de St. Francesc de Vilafranca del Penedès. I ara al juny el va fer un concert a l’Església Santa Maria de Cadaques, s’ha participat a la Festa de la Musica de Vilafranca i divendres passat es va participar a l’acte del 20è Aniversari de l’Agermanament entre Vilafranca del Penedès i Bühl, al Auditori del Vinseum de Vilafranca.

Les entrades per al concert de dissabte es poden comprar anticipadament per internet al web www.entreapolis.com o bé físicament a la llibreria la Cultural de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris