Abba The New Experience omple de festa i energia el Musicveu a Codorníu

22/06/2022 - 15:28h

El festival encara les dues últimes actuacions el 17 de juliol i el 20 d’agost, a les caves Joan Sardà i Rovellats, respectivament

El Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, va celebrar la seva novena actuació amb un espectacular concert d’ABBA – The New Experience que va fer aixecar i ballar a tots els assistents en un Espai Premium com és Codorníu, ple a vessar.

ABBA – The New Experience és el millor tribut a un dels grups musicals mundialment conegut que va revolucionar tota una època. El grup va crear una autèntica simbiosi entre ells i el públic que va cantar a cor que vols tot el repertori des del primer moment. Una increïble fidelitat a les veus i so originals, posada en escena, vestuari, màxima qualitat, elegància i màgia en un espai únic.

Una actuació musical de màxim nivell que el festival va complementar amb un espectacle de ball a càrrec de l’Escola de Dansa CAS de Vilafranca, aconseguint un fascinant viatge al passat, i rememorant la música d’una banda que va conquistar les llistes d’èxits a partir de la seva victòria en el festival d’Eurovisió de 1974.

Els assistents al concert van poder gaudir també d’una experiència cultural i enoturística única: concert amb actuació de ball, visita a les caves Codorníu i tot el seu entorn modernista abans de l’actuació, així com finalitzar el vespre amb un sopar de forquilla de la mà de Cal Blay gastronomia.

El Festival encara les seves dues últimes actuacions que tindran lloc els propers 17 de juliol a les 20 hores amb el grup FREDI’S JAZZ BAND a les Caves Joan Sardà (Castellví de la Marca) i el 20 d’agost a les 20 hores a les Caves Rovellats (Barri La Bleda).

Fredi’s Jazz Band oferirà una gran repertori de qualitat amb energia i entusiasme i utilitza el Swing com a llenguatge i estil musical, però també practiquen altres estils com la Bossa Nova, el Funk, el Latin, el Blues, el Boogie i les Balades.

D’altra banda el reconegut grup de cellos electrònics NORTHERN CELLOS que oferiran un increïble espectacle “Let’s rock, let’s dance … let’s cello!” on interpreten enèrgics medleys de rock, pop, dance i metal amb particulars versions d’estrelles tan dispars com Adèle, Queen, AC/DC, Michael Jackson, Guns n’Roses i David Guetta.

Les entrades es poden aconseguir a través del web www.musicveu.cat i la taquilla del Fòrum Berger de Vilafranca en horari de dijous a dissabte de 18:30 a 20:30 i diumenges i festius de 12:00 a 14:00 i de 18:30 a 20:30.

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que enguany consta d’11 concerts a 10 espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, FactorEnergia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra  Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.

També et pot interessar

Comentaris