Les obres al carrer Banys alteraran la normalitat a la zona fins al setembre

tram obres carrer banys
15/06/2022 - 12:43h

Les obres d’urbanització comportaran l’ampliació i l’enjardinament de l’espai públic per mirar de pacificar el trànsit

Aquesta setmana comencen les obres de reurbanització del carrer Banys, que està previst que s’allarguin al voltant de dos mesos i mig, fins a principis de setembre, aproximadament.
Els treballs consistiran en la nova urbanització de tot el tram entre el carrer Vilobí i el carrer Sant Jaume, així com de la cruïlla Banys-Sant Jaume-Beneficència, i és una actuació inclosa en el Pla d’Intervenció Integral del Centre i el carrer Comerç (PIICC).


Les obres d’urbanització comportaran l’ampliació i l’enjardinament de l’espai públic destinat a vianants fins a 1,80 m en cada costat del carrer, per pacificar el trànsit rodat amb un carril d’un sol sentit de circulació i incloent en la intervenció la cruïlla amb el carrer Sant Jaume.
Les obres, que tenen un pressupost de 108.356,23 €, implicaran el canvi temporal del sentit de circulació del carrer Vilobí, que passarà a ser de baixada cap al carrer Antoni Mestres Jané, i del carrer Sant Jaume, que passarà a ser de pujada cap al carrer de la Beneficència des del carrer Antoni Mestres Jané.


Els usuaris dels aparcaments del carrer Banys afectats hauran de treure els vehicles abans de 2/4 de 8 del matí i hi podran tornar a accedir a partir de 2/4 de 7 de la tarda, sempre que sigui possible.
Quan els treballs afectin l’entrada dels aparcaments, els vehicles no podran entrar ni sortir durant el temps que durin les obres.


En una fase posterior, quan s’actuï a la cruïlla del carrer Banys amb el carrer Sant Jaume, ja es restablirà la circulació del carrer Banys. Es prohibirà la circulació a la cruïlla amb el carrer Sant Jaume i es deixarà doble sentit de circulació al carrer Sant Jaume entre Banys i Antoni Mestres Jané perquè el veïnat pugui accedir als seus aparcaments.
Amb motiu d’aquestes obres, la parada del bus urbà situada a la cruïlla entre els carrers Beneficència-Peguera quedarà anul·lada i s’habilitarà una parada provisional al carrer Torrelles de Foix, en una zona pròxima a la parada anul·lada.

També et pot interessar

Comentaris