Guardafuegos publica un maxi-single amb dues noves cançons

14/06/2022 - 15:25h

El grup vendrellenc publica aquest divendres un maxi-single amb dues noves cançons, ‘Haciendo planes’ i ‘Entre tú y yo’


El grup vendrellenc Guardafuegos publica aquest divendres un maxi-single amb dues noves cançons, ‘Haciendo planes’ i ‘Entre tú y yo’. Són dos temes que la formació va enregistrar el passat mes de març en format acústic i en directe als estudis La Casamurada, del Baix Penedès, amb l’ajut de Jesús Rovira.

D’aquesta manera, Guardafuegos donen sortida a dos temes que són habituals als seus directes, però que fins ara no havien estat gravats en estudi. Els del Vendrell han optat per enregistrar-los en format acústic, per mostrar aquest altre vessant que també ofereixen en algunes de les seves actuacions.

El maxi-single es publica només en format digital, i es pot escoltar des d’avui a plataformes com Spotify, Amazon Music o Soundcloud, així com al Bandcamp del grup. La publicació s’acompanya d’un vídeo del tema ‘Haciendo planes’, gravat per Andreu Robusté al local d’assaig de la formació.

El llançament d’aquestes noves cançons serveix de tret de sortida per al tram estiuenc de la gira de presentació de l’últim disc del grup, Lo que tenga que ser, amb concerts en poblacions com Vilanova i la Geltrú, Llorenç del Penedès, el Vendrell, Vila-seca, Cunit o Sant Feliu de Guíxols, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris