Doctor Prats, Cesk Freixas i Portobello caps de cartell de la Festa Major de Vilafranca

13/06/2022 - 11:56h

Els administradors van presentar tots els concerts que es faran els cinc dies de festa major vilafranquina

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca d’enguany van presentar dissabte al migdia al parc Tívoli la gran majoria de grups de música que sonaran durant la festa, tots de forma gratuïta i sense necessitat de reservar entrada, sempre i quan es compleixin les condicions sanitàries actuals.

El dia 28 serà el torn dels penedesencs La Fresca i la Banda del Coche Rojo. El dia 29 tindrà lloc la tradicional empalmada amb dj’s i, a més, durant la jornada també sonaran els concerts de Trifàsic, Portobello i Gina & The Tonics. El dia 30, Sant Fèlix, arribarà a Vilafranca Doctor Prats, també hi haurà el tradicional ball de gralles i l’Orquestra Venus, a banda d’una festa tecno.

El dia 31 tocaran 31 Fam i Amics, el dj Jonathan Gómez, Pony Pisador, Ladilla Rusa, Cesk Freixas i la Troupe i dia 1 de setembre tocarà Laia i Carla, Bandau, La Fúmiga i tancaran la nit els Magnífics.

L’últim dia, el 2 de setembre, la Festa Major comptarà amb la música dels Filibusters, Reggae per Xics, l’Orquestra Metropol, les Anxovetes, Xató, Miquel del Roig i els djs Jordi Rivas i Jordi Vilella.

Els emplaçaments i horaris concrets de cada actuació es detallaran en les properes setmanes.

També et pot interessar

Comentaris