La Fundació Atlètic Vilafranca ret homenatge a Pau Pérez en la primera edició del memorial que porta el seu nom

12/06/2022 - 18:11h

Destacats futbolistes penedesencs han acompanyat la família durant el reconeixement

La primera edició del Memorial Pau Pérez ha viscut el primer cap de setmana d’activitat amb desenes de partits de futbol base de diverses categories i amb l’homenatge que la Fundació Atlètic Vilafranca ha dedicat a la família del Pau, el vilafranquí assassinat en els atemptats del 17 d’agost de 2017. El club vilafranquí tenia pensat tirar endavant el memorial fa dos anys, però la pandèmia l’ha endarrerit fins aquest 2022. Pau Pérez va jugar a la Fundació Atlètic Vilafranca i també a l’AE Moja en la seva època de futbolista.

La part més emotiva del primer cap de setmana de memorial ha estat l’homenatge que el club ha rendit al Pau i al que han assistit el seus pares, José María i Conxita i el seu germà, Guille. Durant el reconeixement, la família ha estat acompanyada pels directius de la Fundació Atlètic Vilafranca encapçalats pel president, Jaume de Castro i per la regidora d’Esports de l’Ajuntament vilafranquí, Anna Doblas.

Guille Pérez ha pres la paraula per agrair el reconeixement i per valorar que el record del Pau Pérez segueixi viu gairebé cinc anys després de la seva mort. L’acte ha comptat també amb la presència de jugadors penedesencs de prestigi internacional que van sorgir en el seu dia del club vilafranquí. Marc Roca (Bayern de Munich), Alex Moreno (Reial Betis), Rai Marchán (Melbourne Victory) o Eric Via (FC Vilafranca) no s’han volgut perdre un acte tan rellevant com aquest.

A nivell esportiu, el torneig té yna nòmina de participants de primer nivell en el que destaquen FC Barcelona, Espanyol, Cornellà, Centre d’Esports Sabadell, Nàstic de Tarragona, Girona, Damm i els francesos del Toulouse, entre molts d’altres. A nivell comarcal no hi ha falten, a més de la mateixa Fundació Atlètic Vilafranca, entitats com ara el CE Vendrell, La Granada, EFB Calafell, Sant Ramon, EFB Vendrell o Hortonenc.

També et pot interessar

Comentaris