El Taller d’Assaig Teatre tanca gira a l’Arboç amb l’obra ‘A la Meta’

10/06/2022 - 14:32h

L’obra, de Thomas Bernhard, es representa aquest diumenge al Centre de l’Arboç a les 7 de la tarda

Ara fa un any, el 6 de juny de 2021, el Taller d’Assaig Teatre (TAT) presentava al teatre Cal Bolet l’obra A la meta, de Thomas Bernhard. Feia 15 anys, el 2006, que es va crear el TAT. Quinze anys no són res quan pensem que, per exemple, aquest any se celebra el quart centenari del naixement de Jean-Baptiste Poquelin, ‘Molière’ (1622-1673), pare de la comèdia moderna, però en poc temps el TAT ha fet molta feina.

Ara, i per tancar aquest curs teatral, per celebrar-ho junts de la manera que saben celebrar les coses, faran l’última actuació d’A la meta, una obra que ha donat molta feina i moltes alegries. S’haurà representat moltes vegades i el reconeixement rebut del públic ha estat unànime: una gran obra, un treball rigorós, unes actuacions excel·lents.

Segur que un diumenge de juny, d’un juny calorós com pocs, hi ha moltes coses a fer. Una bona opció és anar a teatre, a gaudir del teatre de proximitat; en aquest sentit serà al teatre El Centre de l’Arboç aquest diumenge, a les 7 de la tarda. Els amics i amigues de l’Elenc Artístic Arbocenc s’implicaran a l’acte per tancar aquesta aventura tan emocionant.
Hi ha disponibles a la venda les entrades anticipades, que es poden aconseguir a la Papereria Montserrat o bé trucant al telèfon 977 671 134.

També et pot interessar

Comentaris