Mediona es tornarà a convertir dissabte en la capital de la cervesa artesana

(FOTO: CANVA)
10/06/2022 - 20:00h

A la mostra hi participaran més de setanta parades i els organitzadors esperen rebre més de 7.000 visitants

La pandèmia ha obligat els darrers dos anys a suspendre algunes de les activitats de més èxit del territori. Una de les que s’han vist obligades a posposar-ne la celebració és la Mostra de la Cervesa Artesana de Mediona, que des que es va estrenar –ara fa 14 anys– s’ha convertit en un dels esdeveniments de referència del Penedès.

L’activitat recupera enguany la normalitat, i ho fa amb més força que mai. La fira, organitzada pels elaboradors medionencs Ales Agullons amb el suport de l’Ajuntament, acollirà en aquesta dotzena edició més d’una setantena de productors artesans, que demà dissabte ompliran l’espai de de davant del camp de futbol. A la mostra també hi participaran 25 parades d’artesania, art i menjar.

La Mostra de la Cervesa Artesana de Mediona s’obrirà a les 11 del matí, i els organitzadors esperen rebre uns 7.000 visitants, els mateixos que van acollir el 2019, abans de la pandèmia. A més de la fira, hi haurà actuacions musicals. El programa complet es pot consultar al Facebook o a l’Instagram de la Mostra de la Cervesa Artesana.

També et pot interessar

Comentaris