Alérgicas al Polen arriben aquest diumenge al Sonaprop de Llorenç

10/06/2022 - 11:00h

El sextet de Gràcia va ser finalista als Premis Enderrock 2021 en la categoria de Millor Artista Revelació

Aquest diumenge, a les 12 del migdia, arriba al Centre de Llorenç del Penedès el tercer concert de la temporada d’enguany del Sonaprop. En aquesta ocasió el concert el protagonitzan Alérgicas al Polen, que arriben al Baix Penedès a presentar De sobretaula, el segon àlbum d’estudi d’aquest sextet arribat des de Gràcia que van ser finalistes al Millor

Artista Revelació per votació popular (Premis Enderrock 2021).
El disc inclou set peces tocades per la cançó d’autor que apleguen els sentiments en un recull de cançons fresques i enyoradisses que s’endinsen en paisatges de postal, amb tonalitats introspectives i melodioses. Moments de sobretaula, ballant i brindant entre les restes d’un gran àpat. I tot això amb els vins i caves de les Caves Miquel Pons, que maridaran el concert.

Les entrades anticipades es poden adquirir per Entràpolis, a la pàgina web del Sonaprop o bé el mateix dia a taquilla. Diumenge també es posaran a la venda les samarretes commemoratives de l’edició d’enguany, amb un disseny que ha realitzat Pau Sonet a banda també del cartell i tota la imatge gràfica. Alérgicas al Polen és un grup jove format per Joana Subirats, Emma Dotres, Berta Batiste, Marina Rico, Ona Salabert i Maria Riba, que van debutar el 2020 amb l’àlbum autoeditat De cero.

També et pot interessar

Comentaris