El PSC engega el compte enrere per a les eleccions municipals

09/06/2022 - 18:29h

Més de 100 representants locals es van reunir en un sopar-col·loqui a Sant Cugat Sesgarrigues

Els socialistes van organitzar a Sant Cugat Sesgarrigues un sopar-col·loqui amb més de 100 representats polítics de la federació i en què va participar Joaquín Fernández, secretari de Política Municipal del PSC.
‘Més i més forts’, sota aquest eslògan els socialistes de la comarca van celebrar un acte per marcar l’inici del camí a les pròximes eleccions municipals, que seran el 28 de maig del 2023.
En la trobada es van poder escoltar els parlaments de Joa-
quín Fernández, secretari de Política Municipal del PSC; Cisco de la Cruz, secretari de Política Municipal de la Federació; el primer secretari del PSC de l’Alt Penedès Garraf, Juan Luis Ruiz, i l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret. Durant l’acte es va reconèixer la tasca dels candidats independents que concorreran a les eleccions sota les sigles de CP (Candidatura de Progrés), dels quals es va destacar la tasca que duen a terme en els seus municipis. En aquest sentit, la participació d’aquests candidats independents permet que en alguns municipis, com per exemple Castellví de la Marca, es presenti una candidatura vinculada al PSC per primer cop.
També es va recordar referents històrics del socialisme de la Federació com ara Joan Marcè Cases i Oriol de la Cruz, Miguel Delgado, Núria Morató, Servand Cases, Rosa Escala, Pere Tort, Marcel Gabarró, Jordi Girona, Josep Anton Blanco, Sixte Moral, Rafael Roig i Roberto Labandera, alguns dels quals eren presents a l’acte, i als quals es va fer un agraïment pel compromís socialista que han mostrat als seus municipis durant molts anys.
En el torn dels parlaments, Cisco de la Cruz va destacar que el context actual és favorable al socialisme i es va mostrar optimista pels resultats de les eleccions municipals vinents, alhora que destacava la necessitat de començar a treballar en aquesta convocatòria: “Si ens hi posem des d’avui mateix, segur que el juny del 2023 serem més i més forts i estarem en disposició de continuar sent, com ara, la primera força municipalista al Garraf i la primera força municipalista a l’Alt Penedès”, va declarar.
Per altra banda, l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, va destacar el paper dels governs municipals socialistes i de la seva vocació de treballar pels veïns i veïnes. Per la seva part, el secretari de Política Municipal, Joaquín Fernández va fer una anàlisi de la situació actual i va destacar que el Partit Socialista està fort, després que en les últimes eleccions autonòmiques fos el partit més votat de Catalunya.
Al seu torn, el primer secretari dels socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf, Juan Luis Ruiz, va posar de manifest la feina dels governs socialistes, però també la feina dels grups municipals que són a l’opocició, i es va mostrar optimista: “Som la primera força política a Catalunya i també ho podrem ser a la Federació en les properes eleccions municipals d’aquí a un any”.

També et pot interessar

Comentaris