El grup ‘El Mirall grup de teatre’ guanya el premi Rosa Florido

08/06/2022 - 18:45h

L’obra “Garrí al Forn amb Compota de Reineta” es representarà dins el proper Escena Penedès a l’octubre d’enguany

El premi Rosa Florido va néixer el 2012 amb la voluntat de fomentar la creació literària i teatral i ho feia sota el nom de Rosa Florido, una de les impulsores de l’escola de teatre del Casal, l’EFIT. L’any 2018, la proposta es va transformar i des de llavors, cada any s’enceta una nova edició focalitzada en obres teatrals inèdites i de creació pròpia, de grups amateurs de teatre i escoles de teatre federats al nostre país.

El grup teatral guanyador de la VIII edició del Premi Rosa Florido d’enguany es va fer públic el passat 2 de juny al Teatre Casal, desvetllant com a formació guanyadora el grup “El mirall teatre” de Blanes amb la seva obra “Garrí al Forn amb Compota de Reineta” i atorgant el premi accèssit a la formació “Qollunaka grup de teatre” per la seva obra “La Taverna de la Rosita”.

El premi guanyador està dotat amb 500€ amb el valor afegit de representar l’obra premiada al Festival “Escena Penedès 2022”, de setembre a octubre de 2022, sempre que no s’hagi representat dins del mateix festival l’any 2021. En el premi s’hi inclou posar a disposició de l’agrupació teatral els mitjans tècnics d’il·luminació i de so del teatre que els facin falta, més una dotació econòmica per a despeses de muntatge acreditades i associades a la representació.

També et pot interessar

Comentaris