El Torneig de l’Enxaneta convida el CPA Olot, campió del món de patinatge, per oferir una exhibició a Vilafranca

08/06/2022 - 17:05h

Els olotins estaran a la Poliesportiva vilafranquina dissabte a partir de les 19.30 hores

La 40ena edició del Torneig l’Enxaneta de hoquei base que es disputa aquest cap de setmana a Vilafranca, arriba amb un espectacle addicional. El Club Patí Sant Ramon, organitzador del torneig, ha convidat el Club Patinatge Artístic Olot per a que ofereixi una exhibició d’alguns dels seus números. L’espectacle està previst per al dissabte a les 19.30 hores a la Poliesportiva vilafranquina i es convertirà en el nucli central de la festa de commemoració dels 40 anys d’aquesta emblemàtica competició del món de l’hoquei patins. Els olotins vindran amb els seus equips sènior i júnior a l’exhibició.

El Club Patinatge Artístic Olot ha estat 13 vegades campió del món de grups show grans i és una referència obligada dins d’aquesta especialitat esportiva. La seva presència a Vilafranca suposa una magnífica oportunitat per a que els penedesencs puguin seguir en viu diverses de les seves demostracions.

L’exhibició del CPA Olot substituirà enguany la tradicional desfilada de tots els equips participants a l’Enxaneta (42). El CP Sant Ramon ha volgut que els jugadors i jugadores de les diferents formacions puguin seguir com a públic l’espectacle dels olotins i no hagin de baixar fins el parquet. El CPA Olot estarà a la pista vilafranquina entre les 19.30 i les 20.30 hores de dissabte.

També et pot interessar

Comentaris