El Noia es queda a un pas de la glòria al perdre a La Corunya el cinquè partit del play-off de les semifinals de l’OK Lliga (4-2)

07/06/2022 - 22:47h

Els penedesencs sempre han anat a remolc i ja perdien per 2-0 al descans

El Noia Freixenet no ha pogut completar la gran remuntada i plantar-se a la final de l’OK Lliga 2021/2022. Els penedesencs han perdut el cinquè i definitiu partit de les semifinals del play-off a la pista del Liceo per 4-2 i han dit adeu a un somni que, després dels dos triomfs a l’Ateneu de Sant Sadurní (6-0 i 5-4), semblava que es podia fer realitat. El Liceo ha acabat dominant la sèrie per 3-2 i s’enfrontarà el Reus Deportiu a la final que ha donat la gran sorpresa de les últimes temporades en el món de l’hoquei patins derrotant el Barça al Palau (3-4).

El Noia ha tingut les seves opcions, però el cert és que sempre ha anat per darrera en el marcador. El 0-0 s’ha mantingut inalterable fins el minut 15, però en aquest instant el local Alex Rodríguez ha marcat l’1-0 i només 37 segons més tard, Maxi Oruste ha situat el 2-0. Encaixar aquests dos gols consecutius ha fet mal als de Pere Varias que, no obstant això, no han perdut la cara al partit. A falta de dos segons, a més, Eloi Mitjans no ha transformat una directa que hauria pogut canviar el destí del duel i qui sap si de la mateixa història del club.

Només començar la segona meitat, el local Roberto di Benedetto ha tornat a marcar (3-0) i en el minut 35, Jordi Adroher, de falta directa, ha sentenciat l’enfrontament i les semifinals situant el 4-0. El Noia, però, no ha abaixat mai els braços i ha continuat treballant a la recerca de l’impossible en forma de remuntada o, com mínim, de marxar de La Corunya amb el cap ben alt. Gràcies a aquesta capacitat de treball, els de Pere Varias han retallat el desavantatge amb el 4-1 de Jordi Bargalló (37′) i el 4-2 de Roc Pujadas (47′). Vint segons després del 4-2, Eloi Mitjans ha errat una altra directa que hauria atorgat a la recta final un condicionant d’emoció més que remarcable. No ha estat possible i el mateix Mitjans encara ha fallat la seva tercera directa a falta de set segons pel final.

Una pena perquè la final de l’OK Lliga s’ha quedat més a prop que mai, però una alegria perquè el Noia ha quallat una temporada espectacular i un campionat de lliga pletòric que el reafirma com un dels millors clubs de l’actualitat. La propera campanya promet ser vibrant.

També et pot interessar

Comentaris