Terrassa també es rendeix a l’actriu vilafranquina Marta Escudé

Marta Escudé i Gregori Escalona
07/06/2022 - 15:58h

El Ciutat de Terrassa la proclama com a millor actriu principal i millor direcció al costat de Gregori Escalona

Ho ha tornat a aconseguir: l’actriu vilafranquina Marta Escudé ha estat guardonada amb el Premi a Millor actriu principal al concurs Ciutat de Terrassa pel seu paper de Wanda a “La Deessa de les pells”. Els actors, Gregori Escalona i Marta Escudé, que codirigien aquest projecte, també han estat premiats com a Millor direcció del concurs.

El grup vilafranquí també va estar nominat a: Millor caracterització, Millor so i muntatge musical i Millor actor principal (Gregori Escalona).

MagreT Companyia Teatral tanca així la temporada 21-22 amb els reconeixements al concurs Ciutat de Terrassa, un dels més prestigiosos del país, on no van poder optar a millor grup, en paraules de l´organització, perquè els estatuts no permeten donar aquest reconeixement a obres amb menys de tres actors.

Els actors i codirectors, Gregori Escalona i Marta Escudé, donen per tancada la temporada 21-22 molt satisfets amb els reconeixements obtinguts en el seu primer projecte conjunt. Recordem que Marta Escudé ha estat reconeguda com a Millor actriu principal en tots i cadascun dels concursos presentats. També han estat guardonats com a millor Grup.

MaGreT Companyia Teatral ja està preparant un nou projecte, que pretén estrenar a principis del 2023. Mantindran, però, en cartera “La Deessa de les Pells” per la bona acceptació que ha tingut.

També et pot interessar

Comentaris