Las Migas omplen d’energia i màgia la masia Torreblanca dins del Musicveu solidari

02/06/2022 - 11:00h

300 persones van aplegar-se per gaudir de l’espectacle i la màgia de Las Migas, que van oferir un repertori del seu nou disc ‘Libres’

El proppassat dissabte 28 de maig el Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, va transformar la Masia Torreblanca a Sant Miquel d’Olèrdola en un dels seus escenaris especials, amb el grup Las Migas.

Unes 300 persones van aplegar-se a la Masia Torreblanca per gaudir de l’espectacle i la màgia que evoquen Las Migas, que van oferir un repertori del seu nou disc LIBRES amb que van captivar el públic fent-los ballar, cantar i aplaudir de valent. Increïbles veus, increïbles harmonies i una destresa instrumental innata. Un viatge emocional ple de força i valentia. Els assistents van poder visitar la magnífica masia abans del concert, gaudir de l’actuació i acabar la vesprada amb el musictast, el menú gastronòmic que ens ofereix Cal Blay. Una jornada única al cor del Penedès.

El Festival MUSiCVEU de la Fundació Pinnae destina part de la seva recaptació en benefici del programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de les entitats TIAM i Llambrusca.

Propers concerts del MUSiCVEU

La propera cita del MUSiVEU serà diumenge 19 de juny amb el concert d’ABBA the New experience al Celler Codorníu que ja ha exhaurit les entrades.

El MUSiCVEU encara les seves darreres actuacions que seran FREDI’S JAZZ BAND el 17 de juliol a les 20 hores a les Caves Joan Sardà amb opció a musictast i els NORTHERN CELLOS el 20 d’agost a les 20 hores a Caves Rovellats amb opció a visitar el celler i musictast final. Les entrades es poden adquirir al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual d’estiu de dijous a diumenge de 18:30 a 20:30 i diumenges i festius també de 12-14 hores.

El Festival MUSICVEU és el festival musical i solidari referent al Penedès que continua la seva 8a edició amb energia i força oferint una oferta cultural i enoturística, amb una finalitat solidària única al territori.

També et pot interessar

Comentaris