Una gala especial per al 8 de juny en la reobertura del Kubrick

30/05/2022 - 18:03h

Cineclub Vilafranca, la família Olivella, l’Ajuntament de Vilafranca i el grup Entrem tanquen un acord perquè torni a obrir portes l’emblemàtica sala

El pròxim dimecres, 8 de juny, el cinema Kubrick reobrirà portes després que s’hagi tancat l’entesa entre la família Olivella, actual propietària del cinema i Cineclub Vilafranca. La programació regular tindrà continuïtat a partir de llavors els caps de setmana i els dimecres amb la voluntat de portar estrenes cinematogràfiques a Vilafranca. Aquesta setmana s’ha escenificat l’acord que finalment han subscrit, no només els dos agents implicats, sinó també l’Ajuntament de Vilafranca i Entrem, el grup Cooperatiu d’Inserció Laboral. Des de l’administració local es fa una aposta real per l’entesa amb una aportació que passarà dels 10.000 als 30.000 euros anuals en un equipament que té una gestió anual d’uns 190.000 euros. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, comentava que “aquest és el nostre granet de sorra ara caldrà que la gent vagi al cinema perquè si no, no servirà de res”.

Des de Cineclub, el seu president, Jaume Felipe, explicava que l’estrena es farà amb una gala especial que s’iniciarà a les 8 del vespre amb catifa vermella i un photocall. Aquell dia es projectarà la pel·lícula d’Stanley Kubrick ‘Atraco perfecto’ en 35mm. A la sessió hi haurà altres sorpreses que no s’han explicat i l’accés serà gratuït per als socis de Cineclub que hauran d’omplir un formulari a través del web de l’entitat. Hi haurà disponibles 314 butaques que en cas de no omplir-se s’obrirà al públic en general a través d’un sorteig.

Per la seva part, Maria Olivella, en representació de la família, es mostrava molt satisfeta assegurant que “hi hem lluitat i pensem que per Vilafranca serà molt positiu. El cinema de pantalla gran no morirà mai”.
Per Entrem, la directora de comunicació, Elisabeth Olivé, detallava que a banda d’ocupar-se del servei de neteja es crearan dos llocs de treball per la gestió a taquilles.

L’endemà de la gala, el dijous serà moment d’estrena amb la projecció de Jurassic World: Dominion, la sisena entrega de la franquícia de Parc Juràssic i la tercera pel·lícula de la sèrie Jurassic World, que va començar el 2015.

També et pot interessar

Comentaris