La Policia Local de Vilafranca deté una persona per atemptat a agent de l’autoritat

30/05/2022 - 12:57h

Els fets van tenir lloc divendres al vespre al carrer Germanor, després que el detingut proferís crits i gestos obcens a la parella de l’agent

La Policia Local de Vilafranca va detenir divendres al vespre una persona per atemptar contra un agent de l’autoritat. Els fets van succeir al voltant de les 20.20h quan un agent de la Policia Local no uniformat anava amb la seva parella pel carrer Germanor direcció cap a l’avinguda de Tarragona.

Segons han explicat des de l’Ajuntament de Vilafranca, un home que anava conduint una furgoneta es va dirigir a la seva parella proferint paraules i gestos obscens. L’agent li va recriminar els gestos, al mateix moment que li deia que continués circulant.

En aquell moment, l’home va parar la furgoneta en mig de la calçada, va baixar i va fer gestos amenaçants cap a l’agent. L’agent va mostrar la seva placa d’identificació com a policia mentre li tornava a indicar que marxés. L’individu va començar a empènyer l’agent, el qual, veient les intencions de donar-li un cop de puny, el va agafar de les mans i va intentar immobilitzar-lo.

En aquell moment de la bossa de l’agent va caure l’arma particular. Ràpidament es va ajupir per recollir-la i amb l’arma a les mans va intentar neutralitzar els cops i tot seguit va tornar a guardar l’arma a la cintura. L’arma anava desmuntada i no estava en disposició de ser disparada.

La parella de l’agent mentre això passava va a alertar la Policia Local que va arribar al lloc i va procedir a la detenció de l’home, de 53 anys i domiciliat a Olèrdola. L’agent va ser atès d’esgarrapades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

El detingut, que va passar a disposició judicial, té diversos antecedents de detenció per trencament de condemna, per robatori i furt d’ús de vehicle a motor, lesions i ara per agressió a un agent de l’autoritat, consta com a denunciat/investigat en 9 ocasions i té 4 requeriments pendents.

També et pot interessar

Comentaris