L’escola de teatre i cant del Casal “Artèria” porta a escena nou obres teatrals de final de curs

27/05/2022 - 11:29h

Tres propostes diferents a l’escenari del Teatre Casal que es podran veure aquest diumenge i el proper 11 de juny

Aquest curs l’escola de cant i teatre  de l’entitat, Artèria, ha fet un pas més en el seu procés de consolidació, construint fins a nou propostes escèniques on l’alumnat hi mostrarà el seu talent i tècnica vocal o teatral.

Un repte que ocuparà tres dies: iniciarà el 29 de maig amb VOCAL SHOW, seguirà dissabte 11 de juny amb FASHION FEELING MUSIC i finalitzarà l’endemà, diumenge 12 de juny, amb set obres emmarcades dins de la proposta, LA VEU DEL TEATRE.

VOCAL SHOW és un espectacle proposat del professor de cant Ian Garcia, i que teixeix una aliança entre l’escola Artèria i l’escola de formació artística Sing Your Dreams. L’espectale oferirà precisament un “vocal show” al llarg de tot el dia, on alumnes de les escoles de Barcelona, Calafell i Vilafranca, faran una demostració de totes les seves veus al llarg de tot el dia dividits en tres sessions diferents.

A les 12h actuaran els artistes de la escola Artèria de Vilafranca, a les 16h els de l’ escola de Calafell i a les 18:30h els de l’escola de Barcelona.



La segona de les propostes tindrà lloc dissabte 11 de juny a les 19:30, i serà l’espectacle FASHION FEELING MUSIC, proposta del professor Mario Larrubia; un espectacle contemporani, revisat des de la seva estrena el 1999, en què la moda, els sentiments i la música es relacionen, es fusionen i es retroalimenten per recrear una dissecció del comportament humà d’avui en dia. Aquest text exposa amb un humor i una cruesa sense complexos com els personatges de les nostres històries es despullen per mostrar part de tot allò que pensem, veiem, sentim, callem i escoltem.

Per acabar amb els espectacles de l’escola, diumenge 12 de juny a les 19h, es duran a escena de forma consecutiva set obres emmarcades sota el títol LA VEU DEL TEATRE, una mostra dirigida pel professor Marc Martí i que comprèn de de grups d’infants a adults. Es tracta de la respresentació de grans obres, novel·les i musicals, : “El rei lleó”, “El mag d’Oz”, “La família Addams”, “Mamma Mia”, “Els Miserables”, “Sister Act” i “Mar i Cel”.

Les entrades dels espectacles es poden adquirir a la pàgina web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a taquilla abans de l’espectacle o a les oficines de l’entitat els laborables de 17 a 20h.

També et pot interessar

Comentaris