Las Migas presenten el seu nou disc, ‘Libres’, en el marc del Festival Musicveu

26/05/2022 - 11:07h

Les quatre components han estat nominades als Latin Grammy i amb un recent Premi de la Música Independent

Aquest dissabte, a les 20 hores el Festival solidari Musicveu es desplaça a la Masia Torreblanca d’Olèrdola per dur a terme un concert amb Las Migas una de les bandes consolidades, més màgiques i internacionals que presenten el seu cinquè album ‘Libres’, una col·lecció de 10 cançons.

Abans del concert es podrà visitar la Masia Torreblanca que destinarà l’import de la visita íntegrament a l’acció social social del festival. En finalitzar, també es podrà gaudir del Musictast, un menú gastronòmic de la mà de Cal Blay, el maridatge perfecte entre cultura, gastronomía i solidaritat. La Masia Torreblanca data del segle XV i està situada al mig del Penedès, envoltada de vinyes amb vistes panoràmiques espectaculars i uns fantàstics jardins exteriors plens d’història, on es retroben la modernitat i la tradició i, en aquesta ocasió, s’engalanarà per ser l’escenari del Musicveu.

El Festival Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae, enguany és solidari amb el programa Junts per l’Alzheimer i altres demències que realitzen les entitats Llambrusca i TIÁM al territori. Les entrades es poden adquirir a través del web www.musicveu.cat, la taquilla del Fòrum Berger Balaguer a Vilafranca en horari de dijous a dissabte de 18 a 20.30h i diumenges i festius de 12a 14 h i de 18 a 20.30h.

També et pot interessar

Comentaris