Venda d’entrades per a l’espectacle de Las Migas al MUSICVEU de la Fundació Pinnae

20/05/2022 - 17:53h

La Fundació Pinnae portarà el quartet femení a la Masia Torreblanca dissabte dia 28 de maig

La Fundació Pinnae continua amb la venda d’entrades per a l’espectacle del quartet Las Migas previst per dissabte de la setmana que ve, 28 de maig, a la Masia Torreblanca d’Olèrdola, a les 20h.

Es tracta d’un espectacle en el marc del Festival MUSICVEU i Las Migas hi presentarà el seu nou disc i espectacle “Libres”.

Aquest nou treball és el seu cinquè àlbum de la formació musical, una col·lecció de 10 cançons amb “olor de mar, terra, aire i foc, d’amors lliures, d’esperança i de dones fortes”.

Amb llibertat estilística i influència de la música negra americana i diverses col·laboracions, les components de Las Migas són quatre dones valentes i flamenques que reneixen, es reinventen i ara ens presenten un espectacle ple de força i energia.

Nominades als Latin Grammy i amb un recent Premi de la Música Independent (MIN) al millor àlbum flamenc, Las Migas ja són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.

El preu per assistir a aquest concert a l’Alt Penedès és de 18 euros. En finalitzar el concert, el festival MUSICVEU ofereix l’opció MUSICTAST, una opció gastronòmica de la mà de Cal Blay i que es pot adquirir per 25€.

En aquesta ocasió, abans del concert es podrà també visitar la Masia Torreblanca per 10€, import que la masia destina íntegrament a la causa social del festival.

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.musicveu.cat i la taquilla del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris