Centre Vila recupera la festa nocturna del comerç amb una nova Shopping Night

19/05/2022 - 18:00h

L’activitat tornarà el 27 de maig al format tradicional amb música, acivitats infantils, tastos i desfilada al carrer

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila recupera la festa nocturna del comerç amb la vuitena edició de Shopping Night que tindrà lloc el 27 de maig de les vuit del vespre a les dotze de la nit.

Després de dos anys en espera a causa de les mesures aplicades per fer front a la pandèmia, els comerciants restableixen la cita amb la màxima normalitat.

Des de les vuit del vespre, les botigues de Centre Vila estaran obertes i oferiran promocions i descomptes especials als seus clients, i per cada compra, les botigues regalaran una bossa de cotó 100% orgànic estampat, gentilesa de Centre Vila. L’activitat a les botigues anirà en paral·lel a les activitats al carrer.

Des de les sis de la tarda hi haurà taller d’inflables organitzat per Robòtics, a la rambla de Sant Francesc; intercanvi de cromos Adrenalyn davant l’estanc de Ca la Madrona, al carrer dels Ferrers;i pluja de globus per als més petits organitzat per Casals Sabaters, a la plaça de la Constitució.

A partir de les vuit del vespre, hi haurà música en viu als carrers de Sant Joan, la Font, Parellada, els Ferrers, Indústria, plaça Llorens i Barba, i plaça de la Constitució (en uns punts de 20 a 21h, i en d’altres de 22 a 23h). I tastos de productes de Granier i vins i caves de Covides a l’estand de Centre Vila (a la plaça de la Constitució), tastets per diferents carrers del centre, activitats a les botigues i, a partir de les 21h, desfilada a la plaça de la Vila, en la qual participaran un total de 24 botigues amb més de 100 models.

Com cada any, la cita del Shopping Night anirà acompanyada del concurs de decoració de carrers, que aquest any se centrarà en el tema El comerç també recicla.

També et pot interessar

Comentaris