Arriba al Teatre Àngel Guimerà la famosa ‘Terra Baixa’

17/05/2022 - 17:06h

L’èxit televisiu del programa ‘El Llop’ de TV3 esgota les entrades per les dues sessions d’aquest cap de setmana

El Vendrell serà aquest cap de setmana un dels punts on farà aturada la gira teatral d’El Llop de TV3 per oferir l’obra d’Àngel Guimerà ‘Terra Baixa’. La demanda d’entrades va ser tant elevada que s’ha programat dues sessions, una per dissabte i una altra per diumenge que, en poques hores, van esgotar les entrades.

Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, ‘El Llop’ ha volgut posar de relleu el teatre amateur arreu del país, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural.

Després de rebre més de 1500 candidatures, fer 250 càstings a Cervera, Valls, Manresa i Olot i una gran final amb 33 candidats al laboratori del Món Sant Benet, es va crear la companyia de Terra Baixa.

L’espectador ha pogut descobrir com es crea una obra teatral des de zero, sent testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a l’estrena de l’espectacle. Des dels càstings, les proves finals per seleccionar els actors que formaran el repartiment fins als assajos i l’estrena.

Un cop emesos els vuit capítols i havent transformat la companyia d’amateur a professional, ‘Terra Baixa’ ha sortit de gira per recórrer el territori amb la complicitat de La Perla 29.

També et pot interessar

Comentaris