El Teatre Casal tanca diumenge la temporada d’espectacles infantils amb l’obra de titelles “Cotó”

17/05/2022 - 15:00h

El grup de teatre infantil “Txo Titelles” explicarà amb “Cotó” la importància d’acceptar la pròpia diferència com a un regal

Aquest diumenge 22 de maig a les 12:30h, tindrà lloc al Teatre Casal l’espectacle familiar de titelles “Cotó”, creat a partir del conte RIKKI de Guido Van Genechten i que tanca el cicle d’espectacles familiars de la temporada.La companyia “Txo Titelles” ens explicarà la història d’una colla de conills a qui els agrada jugar junts i tots tenen gustos diferents, però en una cosa s’assemblen: els encanten les pastanagues i tenen les orelles dretes. Tots, menys en Cotó, el conill protagonista de la història.

L’espectacle ens explica, amb una presentació estètica acurada i dinàmica, la importància d’acceptar la pròpia singularitat, per tal de poder conviure en la diversitat des del respecte i l’assertivitat.  Amb un llenguatge proper i uns titelles expressius, aquesta proposta educa la mirada cap a la plàstica visual i acosta els infants a l’acceptació de la diferència, pròpia i dels altres, com a un regal.

Recomanat per a infants  de 3 a 6 anys.

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a les oficines de l’entitat els laborables de 17:00h a 20:00h i mitja hora abans de l’espectacle a taquilla.

També et pot interessar

Comentaris